Október közepére lesz új edzője a Bayern Münchennek

Bayern Munich vs Mainz 05 - Bundesliga FOOTBALL Bayern Munich 2017 Soccer MATCH Munich Carlo Ancelotti Allianz Arena September BENCH Mainz 05
MUNICH, GERMANY - SEPTEMBER 16: Head coach of Bayern Munich, Carlo Ancelotti (L) talks to Sporting Director of Bayern Munich, Hasan Salihamidzic (R) prior to Bundesliga soccer match between Bayern Munich and Mainz 05 at the Allianz Arena in Munich, Germany on September 16, 2017. Lukas Barth / Anadolu Agency
Vágólapra másolva!
Willy Sagnol nem sokáig fogja melegíteni Carlo Ancelotti helyét.

"Nem sürget minket az idő, de a kéthetes szünetet követően szeretnénk megoldást találni" - hangsúlyozta Uli Hoeness, a bajor klub elnöke egy rádióinterjúban.

A csúfos vereség után a Bayern megvált Ancelottitól

Menesztette a korábban három Bajnokok Ligája-trófeát is begyűjtő Carlo Ancelotti vezetőedzőt a Bayern München labdarúgóklub - értesült a német sajtó, amely szerint utódja Willy Sagnol lesz. Szerdán este a Bayern München 3-0-ra kikapott a Paris Saint-Germaintől Bajnokok Ligája-mérkőzésen, ezt pedig a klubvezetők érthetően nem nézték jó szemmel.

Az eddigi szakvezetőt, az olasz Carlo Ancelottit a csapat rossz teljesítménye miatt csütörtökön menesztették azt követően, hogy az együttes szerdán 3-0-ra kikapott a Paris Saint-Germain otthonában a Bajnokok Ligája csoportkörének második fordulójában. Ideiglenesen a klub korábbi játékosát, a francia Willy Sagnolt bízták meg a vezetőedzői teendők ellátásával, ő vasárnap a Dárdai Pál irányította Hertha elleni, berlini bajnoki mérkőzésen ül először a kispadra.

Német sajtóértesülések korábban arról szóltak, hogy a Szalai Ádámot foglalkoztató Hoffenheim trénere, Julian Nagelsmann lehet Ancelotti utódja, ám ő nyáron hosszabbította meg 2021-ig a szerződését.