Hónapokat kell kihagynia a Bayern sztárjának

TOPSHOTS Horizontal
Bayern Munich's French midfielder Franck Ribery lays on the pitch after injuring his knee during the German first division Bundesliga football match between Hertha Berlin and FC Bayern Munich in Berlin, on October 1, 2017. / AFP PHOTO / Odd ANDERSEN / RESTRICTIONS: DURING MATCH TIME: DFL RULES TO LIMIT THE ONLINE USAGE TO 15 PICTURES PER MATCH AND FORBID IMAGE SEQUENCES TO SIMULATE VIDEO. == RESTRICTED TO EDITORIAL USE == FOR FURTHER QUERIES PLEASE CONTACT DFL DIRECTLY AT + 49 69 650050
Vágólapra másolva!
Franck Ribéry, a Bayern München 34 éves francia labdarúgója térdszalagszakadást szenvedett, emiatt hónapokig harcképtelen lesz.

A támadó a Hertha BSC elleni vasárnapi bajnokin próbálta meg úgy megállítani a labdát, hogy rálép, ám a játékszer kicsúszott a lába alól, a térde pedig megbicsaklott.

Ribéry az esetnél azonnal a térdéhez kapott, s le is kellett cserélni. A bajor klub honlapján megjelent hétfői közlemény szerint műtétre nem lesz szükség, de a játékosnak hetekig sínben lesz a lába. Arra később derül fény, hogy pontosan mikor kezdheti újra az edzéseket.

A francia a világbajnok kapus, Manuel Neuer után a második kulcsember, akit hosszú ideig nélkülöznie kell a münchenieknek.

A Bayern vasárnap 2-2-es döntetlent játszott Dárdai Pál csapatának otthonában, és címvédőként hét forduló után öt pont a hátránya a listavezető Dortmundhoz képest a bajnokságban.