Vágólapra másolva!
A magyar labdarúgó-válogatott két csatárral támad majd az utolsó világbajnoki selejtezőmérkőzésén, amelyen Feröer-szigetek együttese lesz az ellenfele a Groupama Arénában 20.45-től.

Bernd Storck szövetségi kapitány a három napja góllal debütáló Ugrai Roland mellett a kispesti Eppel Mártont nevezte a kezdőcsapatba, amelynek tagja a svájci 5-2-es vereség alkalmával kétszer is nagyot hibázó kapus, Gulácsi Péter.

Érdekesség, hogy Szabó János másodszor kap lehetőséget a válogatottban, de először kezdőként. Ezt megelőzően 2014-ben, a dánok elleni barátságos meccsen jutott szóhoz még Pintér Attila szakvezetői időszakában.

A játékosok érkezése a Groupama Arénába Forrás: https://twitter.com/MLSZhivatalos

A kedd esti találkozó tétje a hatcsapatos csoport harmadik helye: hazai győzelemmel és döntetlennel Magyarország sorozatban negyedszer zárná ebben a pozícióban az aktuális kvalifikációs sorozatát. A magyarok kilenc forduló alatt tíz pontot gyűjtve állnak a harmadik helyen, de már nem léphetnek előrébb, így - ahogy 1986 óta mindig - biztosan lemaradnak a világbajnokságról.

A magyar válogatott kezdőcsapata:

Gulácsi Péter - Fiola Attila, Guzmics Richárd, Kádár Tamás, Szabó János - Stieber Zoltán, Pátkai Máté, Nagy Ádám, Dzsudzsák Balázs - Ugrai Roland, Eppel Márton