Megvan a PSG újabb százmilliós kiszemeltje

FOOTBALL - ENGLISH CHAMP - CHELSEA v MANCHESTER CITY 2018 ANGLETERRE CHAMPIONNAT CHAMPIONSHIP CHELSEA CITY ENGLISH FOOT FOOTBALL league MANCHESTER MANCHESTER CITY PREMIER PREMIER LEAGUE Soccer SPORT
Ngolo Kante of Chelsea in action during the English championship Premier League football match between Chelsea and Manchester City on September 30, 2017 at Stamford Bridge in London, England - Photo Vince Mignott / UKSP / SpainDPPI / DPPI
Vágólapra másolva!
Dadan Karambolo biztosan nem gondolta volna, hogy híres eszmefuttatását mintegy 20 évvel később futballklubok fogják követni. A Paris Saint-Germain vezetősége fejben már a világ minden pénzét elköltötte, de a valóságban sem állnak messze ettől. Kifogyhatatlan bankszámlájukról pedig úgy gondolják, hogy az lehet a Bajnokok Ligája győzelmük kulcseszköze. Most ismét szemet vetettek egy olyan játékosra, akiért akár a 100 millió eurót sem sajnálnák.

A francia Le Parisien lap szerint a PSG szeretné megszerezni a Chelsea középpályását, N'Golo Kantét. A játékost a londoniak 36 millió euróért szerezték meg a Leicester City-től, a párizsi csapat pedig kész ennek akár a tripláját is kifizetni, akár már a téli átigazolási időszakban.

Kanté bizonyára elférne a PSG középpályáján, igaz, szinte bármelyik csapat tárt karokkal fogadná, napjaink egyik legjobb védekező középpályásáról van szó. Aki egyébként történetesen Párizsban született, bizonyára szívesen játszana szülővárosának csapatában. Azonban azt már ő is elmondta, hogy szeret a Premier League-ben játszani és nem kívánja elhagyni a Chelsea-t, de mint tudjuk, pénz beszél. Az pedig a PSG-nek bőven van.