Kassai Viktor barátnője is elbánt a maga Bayernjével

fbl Horizontal
France's defender Eve Perisset (R) is sent off by Hungarian referee Katalin Kulcsar during the UEFA Women's Euro 2017 football match between Switzerland and France at the Rat Verlegh Stadium in Breda on July 26, 2017. / AFP PHOTO / TOBIAS SCHWARZ
Vágólapra másolva!
Kassai Viktor emlékezetes hibái miatt a Bajnokok Ligája negyeddöntőjében volt kénytelen búcsúzni az előző szezonban a Bayern München. Ezúttal a játékvezető barátnője, Kulcsár Katalin vívta ki a bajor klub és szurkolói ellenszenvét.

Az olimpiai (2008) és BL-döntőt (2011) is vezető Kassai Viktor az előző szezonban a BL negyeddöntőjében a Real Madrid–Bayern München párharc második - müncheni - mérkőzésén jogtalanul állította ki a bajorok chilei középpályását, Arturo Vidalt, valamint megadott két lesgólt a spanyoloknak, mindkettőt Cristiano Ronaldo szerezte a hosszabbításban.

Kassai verte az első szöget Ancelotti koporsójába?

A 27-szeres német rekordbajnok Bayern München múlt csütörtökön azonnali hatállyal menesztette Carlo Ancelottit a csapat éléről. Kiderült, hogy a sztárjátékosok folyamatosan fúrták az olasz trénert. Az elmúlt napokban sorra érkeztek a negatív hírek a háromszoros Bajnokok Ligája-győztes edzőről, a legújabb vádak szerint pocsék edzéseket tartott.

Ezúttal pedig Kulcsár Katalin - aki történetesen Kassai Viktor párja a pályán kívül - került a Bayern célkeresztjébe. A női Bajnokok Ligájában a legjobb 16 közé jutásért a Bayern–Chelsea párharc müncheni visszavágóját kapta a tavaly a világ legjobb női bírójának választott Kulcsár. Az első meccset Londonban az angolok nyerték 1-0-ra. A visszavágón a Bayern már 2-1-re vezetett, amikor a magyar játékvezető előbb egy nyilvánvaló kezezést nem vett észre a Chelsea 16-osán belül, majd lökés miatt nem adott meg gólt a németeknek - így idegenben lőtt góllal végül az angolok jutottak tovább. Az összefoglalóban 3:20-tól láthatóak a vitott jelenetek:

"Milyen szabálytalanságot látott vajon? Valami egészen más műsort nézhetett" - méltatlankodott a találkozó után a Bayern edzője, Thomas Wörle, hozzátéve, hogy az első meccset is egy lesgóllal nyerte meg a Chelsea. - Ezúttal pedig járt volna nekünk egy büntető, és akkor 3-1 ide. Egy olyan jó csapat ellen, mint a Chelsea, túl sok ennyi balszerencsés momentum. A Chelsea jutott tovább, ez tény, de fel kell tenniük a kérdést maguknak, hogy hogyan."