Társoldalunk:

Pintér Attila egy szóval válaszolt arra, lehet-e újra kapitány

2017.10.16. 14:18

Pintér Attilát a DIGI Sport híradója megkérdezte, szerinte van-e esély arra, hogy visszatérjen a labdarúgó-válogatott kispadjára. "Viccel?" - kérdezett vissza a volt szövetségi kapitány, akinek a klubcsapata, a Puskás Akadémia 1-1-re végzett a Ferencvárossal az NB I szombati játéknapján.

A Puskás Akadémia két vereség után tudott újra pontot szerezni.

"Azt gondolom, hogy a második félidőben teljesen a mi akaratunk érvényesült, a Ferencváros próbált kontrázni, ezekből volt egy-két lehetősége."De nekünk a második félidőben sokkal több lehetőségünk volt arra, hogy visszajöjjünk a mérkőzésbe. Egy pontot szereztünk a Ferencváros ellen egy ilyen mutatott játékkal - ez mindenféleképpen jó, de 1-1-nél az is benne volt, hogy megnyerjük a mérkőzést." - értékelt Pintér, aki 2004-ben a Fradival, 2013-ban pedig a Győrrel nyert NB I-es bajnoki címet. A válogatott kapitányaként egy tétmeccse volt: 2014-ben, az Észak-Írország elleni 2-1-es Eb-selejtezős vereség után menesztették.

Pintér Attila, a magyar labdarúgó-válogatott korábbi szövetségi kapitánya beszél az Észak-Írország elleni Európa-bajnoki mérkőzés előtti sajtótájékoztatón Budapesten, a Groupama Arénában 2014. szeptember 6-ánForrás: MTI/Illyés Tibor

A felcsútiak egy véleményes büntetővel egyenlítettek az FTC ellen.

Nem akarok ezzel foglalkozni. Rá kell rúgni még egy gólt 1-0-nál, ott volt a helyzetünk, ha azt berúgjuk, 2-0 - megvan a mérkőzés" - nyilatkozta Böde Dániel.

A Ferencváros 25 ponttal - két ponttal lemaradva az éllovas Videoton mögött - második a tabellán, míg a Puskás Akadémia 15 ponttal nyolcadik a 12 csapatos NB I-ben.