Társoldalunk:

Sírva búcsúzott el az Orlandótól Kaká

2017.10.17. 11:05

Könnyeivel küszködve, érzelmes szavakkal köszönt el klubjától és szurkolóitól az MLS-ben szereplő Orlando City labdarúgója, Kaká.

A 92-szeres, aranylabdás brazil válogatott labdarúgó tegnap lépett pályára utoljára a csapatban, már korábban jelezte, hogy nem hosszabbítja meg szerződését a floridaiakkal. A klub utolsó helyen áll az észak-amerikai profi labdarúgó-bajnokság Keleti főcsoportjában, így lemaradt a rájátszásról. A Columbus Crew-tól elszenvedett 1-0-s vereség után Kaká könnyeivel küszködve köszönte meg a szurkolók és a klub szeretetét és támogatását.

"Különleges nap volt ez nekem, végig az elmúlt három évre gondoltam. Már csak az van hátra, hogy köszönetet mondjak. Hiányozni fogtok, srácok, de örökre Oroszlán maradok" - mondta a pálya széli interjúban, a klubban viselt becenevére utalva. 

Kaká 2015 óta játszott az Orlando Citynél, 73 meccsen 24 gólt szerzett az amerikai csapatnak. A szurkolók mellett korábbi csapattársa, David Beckham is elköszönt a braziltól: "Gratulálok, barátom, micsoda éjszaka volt ez neked és a családodnak. Boldog vagyok, hogy veled játszhattam és tanulhattam tőled. Tényleg a legjobb vagy!" - írta Instagram oldalán az angol, akivel az AC Milanban és a Real Madridban is játszottak együtt.