Társoldalunk:

A Vasas egygólos meccsen verte a Haladást a fővárosban

2017.10.17. 20:24

A Vasas 1-0-ra legyőzte a Haladás csapatát a labdarúgó OTP Bank Liga tizedik fordulójának félbeszakadt és kedden újrajátszott mérkőzésén, a Szusza Ferenc Stadionban.

OTP Bank Liga, a 10. fordulóból elhalasztott mérkőzés:
Vasas FC - Szombathelyi Swietelsky-Haladás 1-0 (1-0)
Szusza Ferenc Stadion, 1000 néző, v.: Szőts
Vasas: Kamenár - Burmeister, James, Benes - Vogyicska (Szivacski, 69.), Vida, Berecz, Hangya - Gaál (Pavlov, 92.), Kulcsár T. (Ádám, 58.), Remili
Haladás: Király - Polgár, Wils, Devecseri, Németh Milán - Kiss B., Tóth M. - K. Mészáros (Medgyes, 80.), Kovács L. (Rácz, 59.), Kiss T. - Williams (Halmosi, 66.)
gólszerző: Gaál (29.)
sárga lap: Berecz (14.) Vida (33.), Gaál (82.), illetve Kiss B. (43.), Medgyes (84.)

A mérkőzést eredetileg szeptember 23-án rendezték, de a 22. percben a világítás meghibásodása miatt félbeszakadt, és egy óra várakozás után sem lehetett folytatni.

A hazaiak közül a macedón válogatott Kire Ristevski, a szombathelyiektől pedig Bosnjak Predrag és Myke Bouard Ramos hiányzott.

A VAsas egygólos győzelmet aratott a Haladás fölöttForrás: Vasas Labdarúgás/Facebook

Az első félidőben az angyalföldiek játéka tűnt veszélyesebbnek, bár ziccerekig sokáig nem jutottak el. A 29. percben aztán egy kombinatív akció végén Gaál Bálint talált be korábbi csapata kapujába, és bár a Haladás a folytatásban bátrabban futballozott, egyenlítenie nem sikerült.

A második félidőben némileg visszaesett az iram, a kapuk alig forogtak veszélyben. A 79. percben Devecseri Szilárd kezére pattant a labda a tizenhatoson belül, de a játékvezető nem ítélt büntetőt.

A hajrában mindkét csapat szerezhetett volna gólt, de az egyik oldalon Lubos Kamenár, a másikon pedig Király Gábor védett bravúrral.