Társoldalunk:

A Bayern sztárját kinézte magának az Inter

2017.10.19. 12:44

Az olasz Tuttosport és a Futball Italia információi szerint az Internazionale és a Bayern München chilei középpályása, Arturo Vidal kölcsönösen érdeklődnek egymás után. Ahhoz azonban, hogy a frigy megszülessen, az Internek nem csak a zsebébe kell nyúlnia, de egy játékosától is el kell búcsúznia.

Arturo Vidal állítólag nagyon szívesen visszatérne a Serie A-ba, erre pedig rátesz egy lapáttal az a tény, hogy a Bayern régi-új vezetőedzője, Jupp Heynckes egyelőre úgy néz ki, nem számol a chileivel. Az Internazionale már nyáron is szerette volna megszerezni a középpályást, de a bajorok akkori edzője, Carlo Ancelotti mozdíthatatlannak, eladhatatlannak minősítette Vidalt. Az olasz mester már a múlté a Baynernnél, így ismét szárnyra kaptak azok a pletykák, amik összeboronálják Vidalt és az Intert.

A milánói csapatnak azonban nem ilyen egyszerű a dolga, ugyanis meg kell felelnie az UEFA pénzügyi fair play szabályzatának, azaz valakit muszáj lenne eladnia a téli átigazolási időszakban ahhoz, hogy megszerezze Vidalt, ezzel egyidejűleg pedig egyensúlyba hozza a pénzügyi mérlegét. Olasz értesülések szerint ez a játékos Marcelo Brozovic lehet, más kérdés, hogy ki fizetne annyit a horvátért, mint az Inter Vidalért.

A következő időszakban biztosan fogunk még hallani erről az átigazolási pletykáról, de valószínűleg nyárig kell várni arra, hogy történjen is valami.