Bódog Tamást meggyőzte a korábbi Fradi-kedvenc

DVTK, Leonardo
Az FTC egykori játékmestere Miskolcon kapott edzéslehetőséget
Vágólapra másolva!
Mint azt az Origo is megírta, a ferencvárosi szurkolók korábbi kedvence Diósgyőrben jelentkezett edzésre, ami pont úgy sikerült, ahogy azt sokan várták.

Leonardo 2012 és 2014 között volt a Ferencváros futballistája, ahol kivételes technikai képzettsége, élményszámba menő gólpasszai és góljai mellett rendszerint lobbanékony természetével hívta fel magára a figyelmet. Leonardo kedden csatlakozott az OTP Bank Ligában a 7. helyen álló borsodiakhoz, ahol Bódog Tamás vezetőedző nagyon udvariasan nyilatkozott róla: "Technikailag nagyon képzett játékos csatlakozik a mai napon hozzánk, akiről jókat hallottam" - mondta a szakember.

Diósgyőrben edz a fradisták korábbi kedvence

A labdarúgó OTP Bank Liga 7. helyén áll DVTK a hivatalos oldalán jelezte, hogy a csatlakozott a miskolci csapat edzéseihez a Ferencváros egykori közönségkedvenc játékosa, a brazil Leonardo. A 34 éves középpályás edzéslehetőséget kért Bódog Tamás szakmai igazgatótól, így a következő napokban a DVTK Edzőközpontban tréningezik.

Leonardo rácsodálkozott a diósgyőri fejlesztésekre, edzett háromszor a csapattal, majd fogta magát és elhagyta a várost. A nem feltétlenül megbízhatóságáról híres 34 éves középpályás ahhoz viszont elég időt töltött a klubnál, hogy meggyőzze tudásáról Bódog Tamást.

„Korábban jókat hallottam Leonardóról, és én is kíváncsi voltam rá a saját szememmel, ezért bólintottam rá, amikor edzéslehetőséget kért Diósgyőrben. Az elmúlt napokban igazolta jó hírét, amennyiben úgy alakul, hogy a posztján erősítésre lesz szükségünk, akkor tudjuk, kihez forduljunk" - mondta Bódog a holland játékmester távozása után.