Hiába dobta ki a nézőknek a mezét az üres kapura rontó csatár

Fussball 1. Bundesliga/ 1.FC Cologne - Werder Bremen 0:0 Ligaspiel Fussball Fussballspieler Vereinstrikot Club Dress Verein Fussballspiel Profi SP Soccer MATCH Bremer Halbfigur Koelner FOOTBALL Erste Liga Sport Sports Fuball jersey Profifussballer 17 halb
Sehrou Guirassy legszívesebben elbújt volna a világ elől
Vágólapra másolva!
Hatalmas helyzetet hagyott ki a Köln játékosa, Sehrou Gurassy a Werder Bremen elleni, gólnélküli döntetlenre végződött bajnokin.

A két utolsó találkozott egymással Kölnben a Bundesliga vasárnapi játéknapján. Kilenc meccs után még egyik csapat sem ünnepelhetett győzelmet, az utolsó Köln mindössze második pontján szerezte.

Sehrou Guirassy legszívesebben elbújt volna a világ elől Forrás: Picture-Alliance/AFP/Verwendung weltweit/Elmar Kremser/Sven Simon

Gurassy tehetett volna arról, hogy három pontnak örülhessen a publikum, de hihetetlen helyzetet hagyott ki a meccs 86. percében. A francia támadó üresen kapta a labdát a kapu előtt, de közvetlen közelről sem tudta bevenni az üresen tátongó kapust.

Gurassy mellett egyébként a többiek sem jeleskednek a góllövésben, kilenc meccsen háromszor talált az ellenfelek kapujába a Köln.

A meccs után sem érezhette sokkal jobban magát Gurassy, helyszíni beszámolók szerint hiába dobta ki kétszer is a mezét a nézőknek, az mindkétszer visszakerült a játéktérre.