Rejtőzködni fog Katalóniában a Real Madrid

Ronaldo
Real Madrid's forward from Portugal Cristiano Ronaldo celebrates scoring with his teammates during the UEFA Champions League Group H football match BVB Borussia Dortmund v Real Madrid in Dortmund, western Germany on September 26, 2017. / AFP PHOTO / Patrik STOLLARZ
Vágólapra másolva!
Vasárnap délután a Girona otthonában lép pályára bajnokin a Real Madrid és a katalán politikai helyzet miatt különös intézkedésekre kerülhet sor.

A Real Madrid biztonsági emberei úgy döntöttek, hogy az elővigyázatosság kedvéért nem a hivatalos csapatbusszal érkeznek majd az Estadio Montilivihez, erre pedig két okból is szükség van.

Ronaldóék kerülik majd a feltűnést Forrás: AFP/Patrik Stollarz

Az első természetesen a biztonság, hiszen nem lenne a legokosabb egy Real Madrid címerekkel kidekorált busszal végigmenni a városon. A madridiak egyébként a Clásicón, Barcelonában sem használják a hivatalos buszt.

Másodsorban a meccset követő szerdán már Londonban, a Wembley-nél van jelenése a csapatbusznak, hiszen a Real a Tottenhamhez utazik a Bajnokok Ligájában, így azt sem lenne könnyű leszervezni.

Egyelőre a tervek szerint szombaton utazik Gironába a Real, és semmilyen különösebb intézkedésre nem kerül sor. Ha bármilyen probléma adódna, akkor csak a meccs napján utaznak majd Cristiano Ronaldóék.