Társoldalunk:

Morten Olsen egyértelmű választ adott az MLSZ-nek

2017.10.26. 14:57

A napokban felmerült a hír, miszerint a dán labdarúgó-válogatottat négy világeseményre kijuttató Morten Olsen is az MLSZ célkeresztjébe került, mint a magyar csapat lehetséges következő szövetségi kapitánya. A szakember rövidre zárta a találgatásokat, nem kíván nálunk edzősködni.

Valóban történt megkeresés a Magyar Labdarúgó Szövetség részéről, de nem vállaltam a munkát és ehhez nincs mit hozzátennem. – nyilatkozta a bold.dk honlapjának Olsen, aki a Bröndby edzőjeként kétszeres dán, az Ajaxszal egyszeres holland bajnoknak mondhatja magát.

Morten Olsen nem lesz magyar szövetségi kapitányForrás: AFP/Jonathan Nackstrand

Hazája válogatottját tizenöt évig (2000–2015) irányította, két világbajnokságra (2002, 2010) és két Európa-bajnokságra (2004, 2012) jutott ki a nemzeti együttessel.

Korábban a rangado.hu számolt be arról, hogy a 68 éves tréner lehet a magyar válogatott következő szövetségi kapitánya.

Ez ám a szenzáció, Morten Olsen magyar szövetségi kapitány lehet

A Rangado.hu internetes oldal értesülése szerint a dán Morten Olsen lehet a magyar labdarúgó-válogatott új szövetségi kapitánya. A 68 éves szakember 2000-2015 között irányította a dán labdarúgó-válogatottat. Az újság biztos forrásból úgy értesült, hogy az MLSZ először a debreceni Herczeg Andrást szerette volna megnyerni kapitánynak, de a DVSC jelenlegi edzője nem vállalta el a feladatot.