Messi és Neymar kivégzésével fenyeget az Iszlám Állam

2017.10.30. 10:33

Az Iszlám Állam kivégzéssel fenyegeti az argentin Lionel Messit és a brazil Neymart, méghozzá a jövő nyári oroszországi labdarúgó-világbajnokság ideje alatt – számolt be róla a portugál O Jogo internetes portál.

Az Iszlám Államnak hatalmas lehetőség az emberek megfélemlítésére egy olyan rangos esemény, mint az oroszországi világbajnokság. Még élénken bennünk él, hogy a tavaly nyári franciaországi Eb-n is folyamatos készültség volt, miután 2015 novemberében a párizsi Stade de France közelében terrorcselekményt hajtottak végre.

A terroristacsoport korábban közzétett egy képet az interneten, amelyen a francia szövetségi kapitány, Didier Deschamps látható megbilincselve, amint hátulról éppen fegyvert szegez neki egy maszkos terrorista. Alatta egy szöveg látható: Folytatjuk a terrorizálást, és tönkretesszük az életeteket.”

Didier Deschamps is volt már a terroristák célkeresztjébenForrás: O Jogo

A csoport most új képpel sokkolt, amely durvább, mint az eddigiek. Ezen egy terrorista látható, aki az életéért könyörgő Neymart készül kivégezni, miközben előttük terül a földön Lionel Messi, akit korábban már lefejezett.

Messi és Neymar is a lehetséges célpontok közöttForrás: O Jogo