Az egyiptomi drukkerek tényleg megőrülnek a csapatukért

Al-Ahly v Wydad Casablanca - CAF Champions League Final NurPhoto General News Sports Soccer Casablanca Borg El Arab Stadium FInal Match
Al-Ahly supporters cheer for their team during the CAF Champions League final football match between Al-Ahly vs Wydad Casablanca at the Borg El Arab Stadium in Alexandria on October 28, 2017 (Photo by Mohamed Mostafa/NurPhoto)
Vágólapra másolva!
Az afrikai Bajnokok Ligája döntőjének visszavágójára készül egyiptomi al-Ahli kénytelen volt elhalasztani a szerdai edzést, mert a nézők szinte szó szerint megfojtották őket a szeretetükkel.

Afrika legsikeresebb klubcsapata, a nyolcszoros győztes (a BL-t és jogelődjét, az afrikai bajnokcsapatok kupáját is beleértve) egyiptomi al-Ahly az idei kiírás döntőjének első mérkőzésén hazai pályán 1-1-es döntetlent játszott a marakkói Wydad Casablancával. A látszatra kedvezőtlen eredmény azonban nem vette el a látszatra, láthatóan, mit sem adó egyiptomi drukkerek kedvét, és csapatukba vetett hitét. Legalábbis erre utal, hogy a szerdai edzést nem tudta megtartani a kairói csapat, mert az edzőpálya körül összegyűlő több ezer drukker szinte megfojtotta a játékosokat.