Neymar nélkül, Cavani- és Mbappé-duplával nyert a PSG

TOPSHOTS Horizontal
Paris Saint-Germain's Uruguayan forward Edinson Cavani (L) celebrates after scoring a goal with Paris Saint-Germain's French forward Kylian Mbappe during the French L1 football match between Angers (SCO) and Paris Saint-Germain (PSG) at the Raymond Kopa Stadium in Angers, on November 4, 2017. / AFP PHOTO / FRANCK FIFE
Vágólapra másolva!
A francia bajnokság 12. fordulójában az Angers otthonában lépett pályára a Paris Saint-Germain és Unai Emery csapata továbbra is őrzi veretlenségét.

A Neymart kisebb sérülés, Marquinhost és Ángel Di Maríát családi okok (gyermekáldás) miatt nélkülöző párizsi csapat repülőrajtot vett és Dani Alves két gyors gólpassza után a a 14. percben már 0-2 volt az állás.

Előbb Kylian Mbappé, majd a német Julian Draxler volt eredményes.

A folytatásban Mbappé szolgálta ki fantasztikusan Edinson Cavanit, aki a 60. percben is lőtt egy gólt, ezzel megszerezve 100. gólját a francia bajnokságban, neki sikerült a rangsorban az ötödik leggyorsabban elérni a mágikus százast.

A 84. percben Mbappé is meglőtte a maga második gólját, így az Anderlecht után, a Bajnokok Ligáját követően a bajnokságban is ötöt lőtt. Kylian Mbappé lett az utóbbi 20 év legfiatalabb játékosa, aki elérte a 20 gólt a francia bajnokságban.

A PSG és hétpontos előnnyel vezeti a tabellát az egy meccsel kevesebbet játsszó Monaco előtt.