Társoldalunk:

Rossz országba repült a Manchester United játékosmegfigyelője

2017.11.09. 16:57

Roppant vicces történetet osztott meg honlapján az angol The Sun. A cikk szerint a Manchester United csapata felkérte egyik játékosmegfigyelőjét, hogy a helyszínen tekintse meg az Izland –Csehország felkészülési mérkőzést és írjon jelentést néhány játékosról. A viszonylag egyszerűnek tűnő feladat bohózatba illő véget ért, a szakember ugyanis elutazott Reykjavíkba, csakhogy a mérkőzést Katarban rendezték.

Pedig minden tervszerűen haladt, információk szerint a megfigyelő még az Izlandi labdarúgó-szövetséggel is egyeztetett a jegyével kapcsolatban, amikor azonban odaért a stadionhoz, hogy elintézze az akkreditációját, megrökönyödve tapasztalta, hogy az aréna környékén egyetlen drukker sincs, a reflektorok is sötétek, a kapuk pedig zárva vannak.

5500 mérföld, vagyis 8800 kilométer. Ennyi volt a távolság a mérkőzés vélt és valós helyszíne közöttForrás: thesun.co.uk

Nem véletlenül, hiszen a mérkőzést Katarban, mintegy 9000 kilométer távolságra rendezték az izlandi fővárostól.

S hogy teljes legyen a pórul járt manchesteri alkalmazott "öröme" még egy éjszakát is el kellett töltenie a fagyos városban. Dohában egyébként 30 fok volt.