Társoldalunk:

Lovrencsics Gergő: kiszúrtam a társaimmal, szégyellem magam!

2017.11.10. 08:33

A magyar labdarúgó-válogatott történelme során először kapott ki Luxemburgtól (2-1), így érhető, hogy a csütörtöki mérkőzést követően elkeseredetten nyilatkoztak a játékosok. A találkozón kiállított Lovrencsics Gergő egy fokkal a csapattársaknál is csalódottabb volt, a ferencvárosi futballista nagyon sajnálja a hibáját.

Szégyellem magam! – mondta a Nemzeti Sportnak Lovrencsics Gergő. – El sem tudom mondani, mennyire rosszul érzem magam. Kiszúrtam a társaimmal, és mindenkivel, aki azért dolgozik, hogy ez a csapat sikeres legyen."

"Tudom, hogy nehéz helyzetbe hoztam a csapatot, a srácoknak majdnem egy félidőt emberhátrányban kellett játszaniuk miattam."

Lovrencsics Gergő elnézést kért mindenkitőlFotó: Polyák Attila - Origo

A szurkolók most is sokan eljöttek buzdítani minket, miattuk is sajnálom.""Az első félidei sárga is bántott, nem volt szándékos mozdulat, de eltaláltam az ellenfél fejét, és mivel a Magyar Kupa-döntőben fejsérülést szenvedtem, ez az eset különösen rosszulesett" – tette hozzá, majd kitért a második sárgájára is: „Abban a pillanatban nem tudatosult bennem, hogy volt már egy sárgám. Hülyeséget csináltam, nagyon sajnálom."