Vágólapra másolva!
Az APOEL játékosa sérülés miatt visszatért klubjához, újabb kerettag azonban nem érkezik a helyére. A válogatott vasárnap két edzéssel készült idei utolsó mérkőzésére.

A Magyar Labdarúgó Szövetség hivatalos honlapján számolt be arról, hogy a vasárnapi napon is távozott egy játékos a férfia A-válogatott Costa Rica ellen készülő keretéből. Sallai Roland a közelítőizmában érzett fájdalmat, és bár lehet, hogy pályára tudott volna lépni kedden, de ebben az esetben egy komolyabb sérülés veszélye oly mértékű lett volna, hogy a szakmai stáb úgy döntött, nem szabad felvállalni ennek a kockázatát. Különös tekintettel arra, hogy a játékosra jövő héten már a Bajnokok Ligájában számít klubja. Szélesi Zoltán megbízott szövetségi kapitány Sallai helyére nem hív meg újabb játékost a keretbe.

Sallai Roland nélkül készül a magyar labdarúgó-válogatott idei utolsó mérkőzésére, Costa Rica ellen Forrás: mlsz.hu

A Telkiben tartózkodó labdarúgók vasárnap délelőtt a konditeremben dolgoztak, este pedig bő egyórás edzésen vettek részt, melyen a Costa Rica elleni taktikai feladatok játszották a főszerepet. A napi programban videózás is szerepelt, melynek során a szakmai stáb részletesen ismertette a kerettagokkal a keddi ellenféllel kapcsolatos legfontosabb információkat.

Hétfőn a nemzeti csapat megtartja idei utolsó hivatalos sajtótájékoztatóját és hivatalos edzését is. Keddi ellenfelünk, Costa Rica csapata egyébként vasárnap este pár perccel fél 7 előtt megérkezett Budapestre.