Botrány: Drónnal kémkedtek a válogatott edzésén

kamerával ellátott quadrokopter FPV-s drón
A so-called FPV-Race-Quadcopter dron flying during the run-up to the fair 'modell-hobby-spiel' (lit. 'model-hobby-game') on the fair grounds in Leipzig, Germany, 29 September 2016. For the first time, an Indoor Cup will be hosted at the fair, during which 50 pilots will race with their drones reaching up to 150 kmph. About 650 exhibitors present innovations on the topic 'Hobby' on 90,000 square meters of exhibition space. PHOTO: JAN WOITAS/dpa
Vágólapra másolva!
Az ausztrálok elleni sorsdöntő világbajnoki pótselejtezőre készülő hondurasi labdarúgó-válogatott képviselői kémkedéssel vádolták meg vendéglátóikat a két csapat szerdai meccse előtt.

A közép-amerikaiak szerint a Sydneyben tartott hétfői tréningjüket a levegőből egy drón "követte figyelemmel", egy erről szóló videót a szövetség fel is töltött a hivatalos Twitter-oldalára.
Jorge Luis Pinto hondurasi szövetségi kapitány szerint ez "rendkívül kínos egy ilyen fejlett országban".

- tette hozzá a tréner, aki szerint az ausztrálok a párharc első, gól nélküli döntetlennel zárult hondurasi felvonását megelőzően még a "mosdókba is benéztek" annak érdekében, hogy ne szivárogjon ki semmi a csapattól.
Az ausztrál szövetség tagadta a kémkedés vádját.