Vágólapra másolva!
Újabb gyanúsítottakat fogtak el a rendőrök a Groupama Arénában történt verekedéssel összefüggésben. A Budapesti Rendőr-főkapitányság 14 főt hallgatott ki gyanúsítottként, és négy ember ellen elfogatóparancsot adott ki.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság súlyos testi sértés és csoportosan, nyilvános rendezvényen elkövetett garázdaság bűntette miatt indított nyomozást, mert 2017. november 4-én Budapesten, a Groupama Arénában

a Ferencváros-Debrecen-mérkőzés szünetében megvertek két szurkolót, akik közül az egyik súlyos, a másik könnyű sérülést szenvedett.

A nyomozók a bántalmazással összefüggésben két férfit 2017. november 5-én gyanúsítottként hallgattak ki, és őrizetbe vételük mellett előterjesztést tettek előzetes letartóztatásuk indítványozására. A két férfival szemben a bíróság lakhelyelhagyási tilalmat rendelt el.

Azonosított gyanúsítottak - 14 elfogás | A Magyar Rendőrség hivatalos honlapja

A bevezetett nyomozati cselekmények és adatgyűjtések eredményeként a rendőrök további 18 - a verekedésben részt vevő - szurkolót azonosítottak be, akik közül 14 főt 2017. november 14-én az esti órákban elfogtak, előállítottak, majd gyanúsítottként hallgattak ki. A rendőrség további négy személy ellen elfogatóparancsot bocsátott ki.

„A bevezetett nyomozati cselekmények és adatgyűjtések eredményeként a rendőrök további 18 – a verekedésben részt vevő – szurkolót azonosítottak be, akik közül 14 főt 2017. november 14-én az esti órákban elfogtak, előállítottak, majd gyanúsítottként hallgattak ki. A rendőrség további négy személy ellen elfogatóparancsot bocsátott ki. A gyanúsítottak közül a nyomozók hét személyt őrizetbe vettek, és előterjesztést tesznek előzetes letartóztatásuk indítványozására” - írja a rendőrség közleménye.