Hat hét után edzett újra Ribéry

Ribéry
Franck RIBERY (FC Bayern Munich) steht hinter einem Zaun auf un dbeobachtet das Training seiner Mitspieler, Training FC Bayern Munich, Trainingsgelaende an der Saebener Strasse, Fussball 1.Bundesliga,1.Liga ,am 14.11.2017. |usage worldwide
Vágólapra másolva!
Hathetes kihagyás után edzett ismét a Bayern München csapatával Franck Ribéry, de a szombati bajnokin még valószínűleg nem játszik.

A hírről a klub honlapja számolt be, a 34 éves francia szélső visszatérésével kapcsolatban hozzátették: az Augsburg elleni bajnoki még egy kicsit korai lenne. A Bayern szombaton fogadja a tabellán tizedik helyen álló csapatot.

Ribéry október elsején, a Hertha elleni bajnokin sérült meg, a bal térdszalagjával adódtak problémái.

Ribéry eddig csak távolról figyelhette az edzéseket Forrás: Picture-Alliance/AFP/Verwendung weltweit/Frank Hoermann/Sven Simon

Bevethető állapotban van viszont Juan Bernat, aki még július végén, az AC Milan elleni felkészülési meccsen szenvedett bokasérülést. A védő műtétjét követően két hónapos kihagyásra számíthatott, de azóta sem lépett pályára.

„Talán a következő mérkőzésen már játszhatok – nyilatkozta a klub honlapjának a 24 éves futballista, aki már jól van, de némi fájdalmat azért még mindig érez. – Három és fél hónapos sérülés után ez normális, olyan kilencven százalékos állapotban vagyok."