Komoly kispadra pályázik Ryan Giggs

FOOTBALL - ENGLISH CUP - FINAL - MANCHESTER UNITED v CRYSTAL PALACE CRYSTAL PALACE cup ENGLAND ENGLISH FA FINAL FINALE FOOT FOOTBALL MANCHESTER SHOW Soccer SPORT UNITED SQUARE FORMAT
Ryan Giggs Manchester Unites 1st team coach during the English FA Cup Final football match between Manchester United and Crystal Palace on May 21, 2016 played at Wembley Stadium in London, England - Photo Michael Zemanek / Backpage Images / DPPI
Vágólapra másolva!
A bukmékerek szerint a Manchester United egykori játékosa, Ryan Giggs a legnagyobb esélyes arra, hogy a walesi válogatott következő szövetségi kapitánya legyen.

A walesi csapat nem jutott ki a 2018-as világbajnokságra. A csapatot eddig vezető, a 2016-os Európa-bajnokságon résztvevő Chris Coleman lemondott és a Sunderland menedzsere lesz a Championshipben.

Ryan Giggs már nagyon vár a nagy lehetőségre Forrás: DPPI/Michael Zemanek

Giggs korábban már volt a Manchester United menedzsere Davod Moyes menesztése után, illetve később Louis van Gaal segítőjeként is dolgozott a csapat mellett.

Ryan Giggs mellett egyébként esélyes még a West Bromwich menedzsere, Tony Pulis, a Portsmouth-t irányító Kenny Jackett és a Stoke edzője, Mark Hughes is, de felmerült Craig Bellamy és Thierry Henry neve is.