Hazard duplája és Morata szokásos fejese után fordított a Chelsea

fbl Horizontal chelsea hazard
Chelsea's Belgian midfielder Eden Hazard (2L) celebrates with teammates after scoring his team's third goal, and his second goal, from the penalty spot during the English Premier League football match between Chelsea and Newcastle United at Stamford Bridge in London on December 2, 2017. / AFP PHOTO / Daniel LEAL-OLIVAS / RESTRICTED TO EDITORIAL USE. No use with unauthorized audio, video, data, fixture lists, club/league logos or 'live' services. Online in-match use limited to 75 images, no video emulation. No use in betting, games or single club/league/player publications. /
Vágólapra másolva!
A Premier League 15. fordulójának nyitómeccsén a Chelsea hazai pályán fogadta a Newcastle csapatát. A londoniak hiába kerültek hátrányba, sikerült fordítania Antonio Conte csapatának.

A Newcastle egy igazi flipperes góllal szerzett vezetést a Stamford Bridge-en Gayle révén, de a Chelsea hamar magasabb fokozatba kapcsolt és a 21. percben már jött is a szépítés, Eden Hazard volt eredményes.

Hazard góljának örülnek a társak Forrás: AFP/Daniel Leal-Olivas

Még az első félidőben megfordította a meccset a Chelsea, Álvaro Morata fejese kötött ki a Newcastle kapujában. A spanyol az előző idény rajtja óta 11. fejes gólját szerezte, a topligákban senki nem szerzett ennél többet.

A második félidőben megnyugtatóbbá tette az előnyt a Chelsea, Moses harcolt ki tizenegyest, amit Hazard értékesített.

Chelsea–Newcastle United 3–1 (Hazard 21., 74. – a másodikat 11-esből, Morata 33., ill. Gayle 12.)