Vágólapra másolva!
Nemanja Nikolics menedzsere, Vladan Filipovics a DIGI Sport híradójának azt mondta: a Chicago Fire magyar válogatott csatára - Robert Lewandowski helyetteseként - a Bayern Münchenben sem vallana szégyent.

Az átigazolásokkal foglalkozó Transfermarkt.de szerint már nem Dzsudzsák Balázs a legértékesebb magyar futballista, a válogatott csapatkapitányát Nikolics Nemanja előzte meg.

Ha megnézzük, a mostani magyar labdarúgók hol játszanak külföldön és mit értek el az utóbbi pár évben, akkor szerintem egyértelmű, hogy Niko a legértékesebb magyar játékos" - nyilatkozta a Sport 24-nek Vladan Filipovics.

A játékosmenedzser szerint Nikolics most jól érzi magát Amerikában, és nem tervezi a váltást. De a továbblépésre ettől még bármikor esély adódhat. "Nikónak topcsapatban is lenne helye. Lehet, hogy mindenki röhögni fog, de én tudom, hogy

a Bayern egy olyan csatárt keres, aki Lewandowski mögött - a cseréjeként - játszhatna Münchenben.

Ha ott lenne Nikolics, lehet, hogy nem játszana rendszeresen, de ha csak Lewandowski sérülése esetén kapna lehetőséget, akkor is biztosan megállná a helyét."

Aranycipő az MLS-ben, Nikolics menedzsere szerint a csatár a Bayernbe is beférne Forrás: Nikolics Nemanja/Facebook

A szilveszterkor a 30. születésnapját ünneplő csatár két meccsen szerzett két góllal tért vissza a válogatottba. "Mindenki, szerintem az új szövetségi kapitány is látja, hogy

ahol Niko van, ott gól van.

Bízom benne, hogy most lesz lehetősége rendszeresen játszania a válogatottban" - tette hozzá Filipovic.

"A gólok alapján, amelyeket a klubcsapataimban szereztem itt Amerikában, Lengyelországban vagy Magyarországon, megérdemeltem egy olyan esélyt, hogy a magyar válogatottban is megmutassam, igenis ott is fogok ugyanígy gólokat szerezni. Biztos vagyok benne, hogy nagyon sok gólt szereztem volna Magyarországnak is, ha olyan bizalmat kaptam volna, mint a klubcsapataimban" - mondta a válogatottban Bernd Storck által mellőzött Nikolics a Reggeli Startban, a DIGI Sporton.