Társoldalunk:

Az utolsó pillanatban mentett pontot a Hertha

2017.12.10. 20:43

Drámai körülmények között, a 91. percben egyenlített Dárdai Pál csapata, a Hertha BSC Augsburgban, ezzel értékes ponttal gyűjtött a nemzetközi kupaporondra áhítozó klub otthonából.

A Bundesliga 15. fordulójában az elmúlt időszakban kissé szenvedő Hertha Augsburgba látogatott. Dárdai Pál csapata sokáig döntetlenre állt, ám a 74. percben Jarstein kapus lepkézése után Caiubyhoz került a labda, aki nem hezitált és a léc alá bombázott. Lehet, tényleg eljött az ifjabb Klinsmann ideje a berliniek kapujában?

A Hertha természetesen nem adta fel és küzdött az egyenlítésért, amit végül a 91. percben ki is tudott harcolni. Esswein beadása után nagy kavarodás alakult ki az augsburgi kapu előterében, Kalou eszmélt a leghamarabb és sikeresen mattolta Hitzet, és így pontot mentett a Herthának.

Szalai Ádám csapata, a Hoffenheim a Hannover otthonában lépett pályára, a magyar csatár a 65. percben, 1-0-ás hátránynál állt be. Gólt azonban nem sikerült szereznie, sőt, a Hannover talált be ismét, így 2-0-ra győzött.

Bundesliga, 15. forduló:
FC Augsburg-Hertha BSC 1-1 (0-0)
Hannover-Hoffenheim 2-0 (0-0)