Vágólapra másolva!
A Ferencváros 2-0-ra legyőzte idegenben a Vasas csapatát az NB I 19. fordulójában. A Szusza Ferenc Stadionban lejátszott mérkőzés után a Fradi vezetőedzője, Thomas Doll nem rejtette véka alá véleményét, amikor az öltözőkről, vagy éppen kollégájáról és honfitársáról, Michael Oenningről volt szó. 

„Ha ez a tisztelet a magyar labdarúgásban, akkor jó éjszakát! Olyan helyen öltözködtünk, amelyről az ember már azt gondolhatta, nem is a stadion része. Százméteres alagút a folyosón... A Vasas abban az öltözőben volt, ahol általában a vendégcsapat szokott lenni, mi meg mehettünk volna akkor a hazai öltözőbe vagy fordítva.

Nem tudom, ki döntött erről, de nem tartom korrektnek, ilyet nem illik tenni.

Megeshet, hogy legközelebb a Groupama Arénában is keresünk olyan öltözőt, ahol egyébként a fűnyírók szoktak állni" - idézi a nemzetisport.hu Thomas Dollt.

Thomas Doll úgy érzi, nem részesültek megfelelő bánásmódban a Szusza Ferenc Stadionban Fotó: Polyák Attila - Origo

Véleménye szerint kemény mérkőzést vívtak a felek, a Vasas mély védekezésével sokszor nem tudtak mit kezdeni. Saját csapata védőmunkájával elégedett volt, a mutatott játékkal viszont kevésbé.

Megvédte az angyalföldi együttes német trénerét, Michael Oenninget is, nem tartja korrektnek, hogy a címlapon mindig az edzők szerepelnek, olyat viszont még nem látott, hogy egy játékost vennének elő, aki nem tudja jól levenni a labdát.

A Vasas edzője szerint nem játszanak rosszul, csak rendkívül pechesek mostanában. Kicsit odaszúrt a Fradinak, nem emlékszik ennyire passzív Ferencvárosra, mint amilyet a második félidőben látott. Annak örül, hogy játékban sikerült az ellenfél fölé nőni, viszont pontot így sem sikerült szerezni, ráadásul sérülések is hátráltatják a klubot.