Menesztette horvát edzőjét a Galatasaray

Galatasaray vs Teleset Mobilya Akhisarspor: Turkish Super Lig Galatasaray TURKEY 2017 Istanbul december Turkish Super Lig Turk Telekom Stadium Teleset Mobilya Akhisarspor
ISTANBUL, TURKEY - DECEMBER 9: Galatasaray's head coach Igor Tudor is seen during the Turkish Super Lig match between Galatasaray and Teleset Mobilya Akhisarspor at Turk Telekom Stadium in Istanbul, Turkey on December 9, 2017. Berk Ozkan / Anadolu Agency
Vágólapra másolva!
A húszszoros török bajnok Galatasaray hivatalos honlapján jelentette be, hogy szerződést bontott horvát vezetőedzőjével, Igor Tudorral.

Az isztambuli klub hétfőn a honlapján közölte, hogy megvált a horvát trénertől, aki tavaly február óta irányította az együttest.

A Galatasaray menesztette Igor Tudort. Forrás: Anadolu Agency/2017 Anadolu Agency/Berk Ozkan

Tudornak azért kellett távoznia, mert a Galatasaray vasárnap 2-1-re kikapott az újonc Yeni Malatyaspor vendégeként a török bajnokságban, ráadásul ebben a hónapban alulmaradt két fővárosi riválisával, a Besiktassal és a Fenerbahcéval szemben is.

Az elmúlt öt évben Tudor volt a nyolcadik vezetőedző a 20-szoros bajnok Galatasaraynál, amely jelenleg negyedik helyen áll a bajnokságban.