Társoldalunk:

Terry szerint van csapat, amelyik megverné Guardiola Cityjét

2017.12.19. 18:16

John Terry szerint a kétezres évek elején két bajnoki címet nyerő Chelsea legyőzné a mostani Manchester Cityt – írja a spilertv.hu.

„A 2004/2005-ös, vagy az egy szezonnal későbbi csapat megverné őket – nyilatkozta a védő a Sky Sports műsorában. – Többet birtokolnák a labdát, mint mi, de ez nem jelent semmit. Erősek voltunk, elől pedig ott volt nekünk Drogba, akinek csak fel kellett rúgni a labdát, és ő megoldotta a két szélsővel. Aztán ott volt a minden meccset végigrobotoló Lampard, aki remekül megoldotta a box-to-box középpályás szerepét."

Guardiola Cityje egyelőre megállíthatatlanForrás: AFP/Oli Scarff

Terry, Drogba és Lampard mellett olyan futballisták játszottak abban a Chelsea-ben, mint Makalélé, Robben, Gallas vagy Paulo Ferreira. Az edzőjük pedig Mourinho volt, Guardiola első számú ellenfele.

Jó kérdés tényleg, hogy mire menne az a Chelsea a mostani Cityvel, amely zsinórban 17 meccset nyert a bajnokságban, és az összes riválisát könnyedén intézte el. Jonathan Wilson, az angol Guardian szakírója legutóbbi cikkében úgy írta le Guardiola csapatát, mintegy problémát a futballban, amelyet jelenleg senki sem tud megoldani.