Társoldalunk:

Az elnök szerint a cserekapus az év játékosa a Bayernnél

2018.01.04. 11:01

Uli Hoeness klubelnök azt szeretné, ha Sven Ulreich meghosszabbítaná a szezon végén lejáró szerződését, mert szerinte a Bayern München labdarúgócsapatánál a sérült Manuel Neuert helyettesítő kapus volt tavaly az év embere.

"Mindenképpen hosszabbítania kell. Számomra ő az év embere. Rengeteget segített a Bayernnek, bejött ez a helyettesítés" – fogalmazott a Kicker csütörtöki számában a klubelnök.

A 29 éves kapus hónapok óta nagyszerűen pótolja a válogatott Neuert, aki lábsérüléséből lábadozik.
Hoeness előtt Jupp Heynckes vezetőedző is arról beszélt, hogy Ulreichnak maradnia kellene Münchenben, mert nagyot javult a teljesítménye és ezt a szintet tartani is tudta.

"Azt ajánlanám a klubnak, hogy hosszabbítsa meg Ulreich szerződését" - mondta a szakember, aki csak az idény végéig irányítja a bajor sztárcsapatot.

A Bayern München második számú kapusa jó tárgyalási pozícióban van, miután szerződése a nyáron lejár, így ha akar, ingyen távozhat. Több klub is érdeklődik iránta, a csapatkapitány Neuer visszatérése után pedig minden bizonnyal ismét a cserepadra szorul majd a bajoroknál. Ulreich 2015-ben 2,5 millió euróért érkezett a VfB Stuttgarttól.

Friss hír, hogy Ulreich a csapat szerdai edzésén kézsérülést szenvedett, a jobb keze középső ujja bánt egy rossz mozdulatot. Kórházba szállították, a visszatérése attól függ, milyen gyorsan gyógyul, számoltbe közösségi oldalán a klub.