Zidane-nak senkire sincs szüksége

FOOTBALL - SPANISH SUPER CUP - REAL MADRID V BARCELONA 2018 CHAMPIONNAT CHAMPIONSHIP COPA COUPE cup ESPAGNE FC BARCELONA FC BARCELONE FOOT FOOTBALL MADRID Soccer Spain SPANISH SPORT SUPER
Real Madrid manager Zinedine Zidane during the second leg of the Spanish Super Cup between Real Madrid and FC Barcelona played at Santiago Bernabeu Stadium in Madrid, Spain, on August 16th 2017, Photo Rudy / SpainDPPI / DPPI
Vágólapra másolva!
Zinédine Zidane szerint a Real Madrid labdarúgócsapata nem igazol senkit a téli átigazolási szezonban.

"Nincs szükségem senkinek a leigazolására" - hangsúlyozta a francia vezetőedző, annak ellenére, hogy együttese címvédőként csupán negyedik a spanyol bajnokságban, 16 pontos hátránnyal az éllovas FC Barcelona mögött. A katalán klub szombaton jelentette be, hogy - a lehetséges bónuszokkal együtt - 160 millió euróért leigazolta Liverpoolból a brazil Philippe Coutinhót.

Zidane nem akar változtatni a keret összetételén Forrás: DPPI/Rudy

"Van egy keretünk, és én hiszek a csapatomban. Vannak nehéz pillanatok a szezonban, de még minden előttünk van. Meglátjuk, hogy mi fog történni a szezon végéig" - fogalmazott Zidane. "Mondhatják, hogy krízisben vagyunk, de mi meg akarjuk találni a megoldásokat, beszélni erről és jobban csinálni a dolgokat."

A Real Madrid a Bajnokok Ligájában szintén címvédő, itt a nyolcaddöntőben a Paris Saint-Germainnel találkozik. A bajnokság és a BL mellett a csapat 2017-ben spanyol Szuperkupát, európai Szuperkupát és klubvilágbajnokságot is nyert.