Vágólapra másolva!
Az NB II-ben a feljutásért harcoló Kisvárdával játszott felkészülési meccset a DVSC a pallagi edzőközpontban. A találkozó nem rendes játékidejű volt, hanem az első félidőt 45, a másodikat 30 percesre tervezte a szakmai stáb - számolt be honlapján a debreceni klub.

A szakadó esőben nem volt könnyű dolguk a csapatoknak, ettől függetlenül az iram egész nagy volt. A DVSC birtokolta többet a labdát, sorra indította a támadásokat. Az első nagyobb helyzet mégis szabadrúgásból adódott, Ferenczi próbálkozása a léc fölött ment el. A 18. percben egy kontra végén a vendégek is lehetőséghez jutottak: Melnyik lőtt a jobbösszekötő helyről a hosszú sarok mellé. Továbbra is a Loki irányította a játékot, a 31. percben Mengolo több embert kicselezve lőtt kapura, de sajnos fölé, majd a 37. percben Ferenczi távoli löketét védte a kapus.

Még egy felkészülési meccs vár ma a Lokira Forrás: dvsc.hu

A második játékrész elején megszerezte a vezetést a DVSC: Mengolo indult meg bal oldalon, középre passzolt, a menteni igyekvő Lucasról pedig a hálóba pattant a labda. A 64. percben egy nagy Loki-helyzet maradt ki, Könyves tört be a 16-oson belülre bal oldalról, de már nem tudott kapura rúgni, mert a védők szerelték.

Az eredmény nem változott, a DVSC 1-0-ra megnyerte a mérkőzést.