Társoldalunk:

A Ferencváros támadója teljesen felépülhet a bajnoki rajtra

2018.02.08. 13:45

A Ferencváros labdarúgócsapata hétfő óta edzőtáborozik a spanyolországi Cádizban. A zöld-fehérek játékosainak a szerdai Cádiz ellen 4-0-ra megnyert összecsapás után csütörtökön délelőtt már újra edzést vezényelt Thomas Doll. A tréningen részt vett a sérülése után egyre jobb formába lendülő Bőle Lukács is, aki az Origónak elmondta, hogy bár még van lemaradása, a bajnoki rajtra a reményei szerint százszázalékos állapotban lesz.

A játékosok a reggeli után egy kis pihenőt kaptak még, majd elindultak a szálloda közelében lévő edzőpályára. A szerdai Cádíz elleni (4-0) találkozót követően bemelegítéssel kezdték a csütörtöki tréninget a labdarúgók.

Ezt követően a támadások befejezésén volt a hangsúly, a kapura lövéseket, illetve a beadásokat gyakorolták a játékosok. Persze nem mindenki, többen az erőnlétet javították, futással, bokszedzéssel, végül pedig kétkapuzott az NB I éllovasa.

A Ferencváros keményen készül a tavaszi folytatásra a spanyolországi edzőtáborbanForrás: Origo

„Kapura lövésekkel és beadásokkal kezdtünk. Kicsit könnyedebb edzés volt ma a tegnapi meccs után. Akik nem játszottunk a Cádiz ellen, azoknak tegnap délután volt egy elég erős edzésünk, így nehezebben telt, de összességében minden rendben volt" - mesélt pár szóban Bőle Lukács a csütörtöki edzésről az Origónak.

A Ferencváros támadója elmondta, hogy már a szombati orosz Lokomotiv Moszkva elleni felkészülési mérkőzésen szeretne pályára lépni.

„Még kell dolgoznom, hogy újra százszázalékos állapotban legyek. Kis izmot még vissza kell szednem a jobb lábamra, de az erőnlétemen is van mit javítani. Viszont még van idő a bajnoki rajtig, addigra reményeim szerint teljesen rendben leszek. Szombaton lesz még egy meccsünk itt Spanyolországban, azon már szeretnék játszani egy kicsit. Meglátjuk, hogy addig miként alakul a hét, hogy bírja a lábam a terhelést" – hozzátette, hogy nem volt könnyű megbirkóznia a sérüléssel.

Bőle Lukács a tavaszi rajtra százszázalékos állapotban lehetForrás: Origo

„Nagyon nehéz volt az elmúlt időszak, ilyen sokat még soha nem voltam sérült.

Nem kellett műteni sportsérülésből adódóan még egyszer sem. Különösen azért volt rossz, mivel új csapat, közeg és egyből ennyit ki kellett hagynom. El kell felejteni a múltat és a jövőre kell koncentrálni."

Szombaton az orosz élvonalbeli Lokomotiv Moszkva lesz a Ferencváros ellenfele az edzőtábor ideje alatt.