Társoldalunk:

Gera újra a pályán, Otigba Anthony Joshua nyomdokain

2018.02.09. 13:29

A Ferencváros labdarúgócsapata gőzerővel folytatja a munkát a spanyolországi edzőtáborban. A pénteki edzésen már ott volt a pályán a sérülése és betegsége után visszatérő Gera Zoltán, míg Otigba Kenneth a világhírű bokszoló, Anthony Joshua nyomdokaiba lépett.

A játékosok a reggeli után a már jól megszokott módon busszal vették az irányt az edzőpálya felé. A csapattal pedig már ott volt Gera Zoltán is, aki a betegsége miatt csak csütörtökön este csatlakozott a társakhoz Cádizban. A válogatott középpályás még nem épült fel teljesen a sérüléséből, így különmunkát végzett.

Gera Zoltán a betegsége után már a pályán volt a Fradi cádizi edzőtáborábanForrás: Origo

Otigba Kenneth is különleges edzésen vett részt pénteken, amelyen bebizonyította, hogy bokszolóként sem ügyetlen.

Jól éreztem magam, mivel nagyon szeretek bokszolni, ráadásul így másként is tesztelve voltam. Az a lényeg, hogy elfáradtam és megvolt a mai edzésmunka, holnap pedig már meccs vár ránk."

A Ferencváros védője a szombati, Lokomotiv Moszkva elleni felkészülési mérkőzésről is ejtett pár szót az Origónak.

„Jó formában vagyunk, ezt mutatja, hogy a Cádiz elleni edzőmeccs is jól sikerült. Persze elsősorban nem az eredmény a fontos, hanem, hogy minden nap fejlődünk. Annak külön örülök, hogy a csapatszellem is egyre jobb. A Lokomotiv Moszkva ellen azt kell játszanunk, amit tudunk, és ha extra megoldások is lesznek, akkor az a hab a tortán. Mindenkinek száz százalékot kell nyújtania. Ez még csak a felkészülési időszak, ilyenkor az összes játékosnak esélye van megmutatni, hogy helye van a csapatban" – majd hozzátette, hogy bízik a jó folytatásban.

Otigba Kenneth különleges edzésen vett résztForrás: Origo

„Jó előérzetem van. Ez a két téli edzőtábor kellett a csapatnak. Mindenki jól érzi magát, sérültekből is kevés van, és azok sem súlyosak, így pozitívan nézhetünk a tavasz elé.

A védő egy rá várakozó spanyol szimpatizánsnak meg is jegyezte a közös fénykép elkészítésekor, hogy őt bizony Anthony Joshuának hívják. De nem kell megijedniük a ferencvárosi szurkolóknak, Otigba marad a labdarúgásánál.

A többiek labdás gyakorlatokkal, kétkapuzással készültek a szombati, Lokomotiv Moszva elleni felkészülési mérkőzésre.