Társoldalunk:

Ronaldo addig nem megy Manchesterbe, amíg Mourinho az edző

2018.02.13. 13:11

Habár egyre hangosabbak azok a hangok, amelyek szerint Cristiano Ronaldo nem érzi jól magát a Real Madridnál és nyáron jó eséllyel távozik a spanyol fővárosból, aligha egykori csapatához, a Manchester Unitedhez tér vissza. Addig legalábbis, amíg José Mourinho a vörösök edzője, biztosan nem.

Spanyol hírforrások szerint ugyanis Ronaldo és Mourinho viszonya továbbra sem rendeződött. A két portugál még azokban az időkben veszett össze, amikor a Speical One a madridiak vezetőedője volt, akkor az utolsó hónapokban már a médián keresztül üzengettek egymásnak. CR továbbá egy ízben, miután gólt szerzett, láthatóan a kispad felé kiabált, méghozzá nyomdafestéket nem tűrő szavakat. 

Cristiano Ronaldo hallani sem akar az újabb közös munkáról José MourinhóvalForrás: AFP/Javier Soriano

Az is emlékezetes és sokatmondó jelenet volt, hogy Ronaldót José Mourinho utolsó meccsén az Atlético Madrid ellen elveszített kupadöntőn kiállították.

Az ötszörös aranylabdás klasszisnak rengeteg kérője akad, Párizstól az amerikai kontensen át egészen Ázsiáig, a jelek szerint pedig utóbbiak közül fog majd választani és nem tér vissza Manchesterbe. Ha csak nem lesz addigra új edző az Old Traffordon.