Taxit loptak a West Brom-játékosok a spanyolországi edzőtáborban

FOOTBALL - ENGLISH CHAMP - WEST BROMWICH ALBION v SOUTHAMPTON 2018 ANGLETERRE CHAMPIONNAT ENGLAND ENGLISH FOOT FOOTBALL Soccer SOUTHAMPTON SPORT WBA WEST BROMWICH ALBION
Alan Pardew, a csapat menedzsere könnyen lehet, hogy kihagyja a csapatból a renitenseket
Vágólapra másolva!
Az biztos, hogy valami történt a Premier League-ben szereplő West Bromwich Albion spanyolországi edzőtáborában, ugyanis a klub is kiadott egy szűkszavú közleményt.

A mindig jól értesült Sun szerint négy játékos egy McDonald's étteremtől lopott el egy taxit, amivel egészen az ötcsillagos szállodájukig furikáztak, majd a parkolóban hagyták. A játékosokat az ágyból rángatták ki a rendőrök és vitték a közeli őrsre.

Alan Pardew, a csapat menedzsere könnyen lehet, hogy kihagyja majd a renitenseket Forrás: DPPI/Dennis Goodwin

A rendőrséget egyébként a hotel recepciósa értesítette, miután sofőr nélkül maradt a taxi a hotel parkolójában és persze a taxisofőr is bejelentést tett. A taxit egyébként hajnali 5 után vitték el és 8 óra körül került vissza a gazdájához.

A WBA eközben közleményt adott ki. Ebben az áll, hogy négy játékos vett részt egy incidensben a spanyol edzőtáborban. A klub nyomozást folytat és ennek lezárásáig nem is szeretnék kommentálni az ügyet.

A West Brom a Southampton csapatával játszik majd az FA-kupában szombaton.