Társoldalunk:

A holland válogatott klasszisnak fáj, hogy így kell távoznia Rómából

2018.02.20. 21:08

Stefan de Vrij, a Lazio holland válogatott labdarúgója kedden bejelentette, hogy az idény végén távozik a római klubtól.

A hátvéd a közösségi oldalán publikált közleményében tudatta, különböző okok miatt nem tudtak mindkét fél számára kielégítő megállapodásra jutni a nyáron lejáró szerződésének meghosszabbításáról.

"Ez egy nagyon nehéz időszak volt számomra, tele a jövőmet illető spekulációkkal, és végül eljutottunk arra a pontra, amit senki nem akart. Tökéletesen megértem a Lazio-szurkolók csalódottságát, nekem is fáj, hogy így távozom" - írta a 26 éves középhátvéd.

Hozzátette, nagyon boldog Rómában, és otthon érzi magát a klubnál, de az embernek néha ki kell mozdulnia komfortzónájából, hogy elérje céljait.

Stefan de Vrij, a Lazio holland válogatott labdarúgója kedden bejelentette, hogy az idény végén távozik a LaziótólForrás: NurPhoto/Giuseppe Maffia/NurPhoto/Giuseppe Maffia

A Lazio sportigazgatója, Igli Tare hétfőn jelentette be, hogy visszavonták a szerződéshosszabbítási ajánlatukat. De Vrij 2014-ben a Feyenoordtól igazolt a római klubhoz.

A nyáron szabadon igazolható védő iránt olasz sajtóhírek szerint a Juventus, a Manchester City, a Liverpool, a Napoli, a Manchester United, az FC Barcelona és a Paris Saint-Germain is érdeklődik, de a legkomolyabb kérőnek az Internazionalét tartják.