Vágólapra másolva!
Szerdán este a Manchester United gólnélküli döntetlent játszott Sevillában a Bajnokok Ligája nyolcaddöntő első mérkőzésén. José Mourinho, a Vörös Ördögök menedzsere nem nevezte a kezdőcsapatban a francia rekordigazolás Paul Pogbát, aminek a miértjére a találkozó után sajtótájékoztatón több újságíró is rákérdezett. A Special One sokkal inkább Scott McTominay-val volt elfoglalva, majd amikor a vegyeszónában a 21 éves skót középpályásról kérdezték, Mourinho olyat tett az újságíróval, amire még sosem volt példa.

A portugál szakember Paul Pogba helyett végre Scott McTominay játékáról kapott egy kérdést, aminek annyira megörült, hogy cserébe megölelte a sportújságírót.

Mourinho még mindig nem érzi cikinek, amit csinál

A Sevilla hazai pályán 0-0-s döntetlent játszott a Manchester Uniteddel a Bajnokok Ligája nyolcaddöntőjének első meccsén. José Mourinho hozta a szokásos formáját, a kockázatvállalás legminimálisabb jelét sem mutatta, de így is elérte a célját. Köszönheti mindezt annak a David De Geának, aki a szünet előtti percekben kétszer is óriási bravúrral védett.