Társoldalunk:

Akárhogy erőlködött, Suárez nem tudta eltiltatni magát

2018.02.27. 15:47

A spanyol labdarúgó-bajnokság 25. fordulójában az éllovas FC Barcelona 6-1-re legyőzte az újonc Gironát. A katalán csapat egyik legjobbja a mesterhármasig jutó Luis Suárez volt. Az uruguayi csatár nem a jó teljesítménye miatt került címlapokra, hanem azért mert a mérkőzés hajrájában szinte ámokfutás rendezett, hogy beszedjen egy sárga lapot Javier Rojas játékvezetőtől.

Luis Suárez négy sárga lapot kapott eddig a La Liga idei szezonjában, így ha a Girona ellen besárgult volna, akkor a Las Palmas elleni hétközi összecsapást eltiltás miatt kihagyhatta volna, és akkor az Atlético Madrid elleni vasárnap délutáni szuperrangadón való részvételét semmi nem fenyegetné.

El kellene tiltani, megérdemelné azért, amit tett. Meg kell tisztítani a futballt az ilyen trükköktől és csalásoktól. Ezen keményen fogok dolgozni" - nyilatkozta a La Liga elnöke, Javier Tebas a Cadena Cope rádiócsatorna műsorában.

A 25 mérkőzés után még mindig veretlen Barcelona csütörtök este a Las Palmas vendégeként lép pályára, majd vasárnap délután 16.15-től a második helyen álló Atlético Madridot fogadja a Camp Nouban.