Társoldalunk:

A Liverpool legendája leköpött egy 14 éves kislányt

2018.03.12. 13:43

Az angol labdarúgó-bajnokság 30. fordulójában a Manchester United 2-1-re legyőzte a Liverpoolt az Old Traffordon. A mérkőzést követően a Pool egykori játékosa, a SkySports szakértőjeként dolgozó Jamie Carragher kikelt magából, amikor a sztrádán egy United-szurkoló elkezdte heccelni.

A Manchester United szurkoló - aki a kamerát is beizzította az okostelefonján - odahajtott a sztrádán a Jamie Carragher mellé, átkiabált neki és emlékeztette a Vörös Ördögök győzelmére. Ezt követően a Liverpool egykori játékosa elvesztette a fejét: autójával közelebb húzódott, lehúzta az ablakot és átköpött a United-szurkoló autójába, azonban a mellette ülő 14 éves kislányát találta el.

Az eset után Jamie Carregher a Twitteren-oldalán és telefonon is elnézést kért az érintettektől, amiért elvesztette a fejét.

A Liverpool korábbi játékosa öt éve dolgozik a SkySports szakértőjeként, azonban könnyen lehet, hogy a vasárnapi affér az állásába kerülhet, ugyanis a csatorna egyik szóvivője elfogadhatatlan cselekedetként kommentálta a megmozdulását.