Társoldalunk:

Újabb egészségügyi nehézséggel küzd Mészöly Kálmán

2018.03.18. 09:42

Újabb egészségügyi nehézséggel küzd Mészöly Kálmán. Az egykori válogatott focistát, a korábbi szövetségi kapitányt jelenleg húgyúti fertőzéssel kezelik.

Mindig közbejön valami, ezért megtippelni sem lehetséges, hogy mikor gyógyulhat tovább immáron odahaza a 76 éves Mészöly Kálmán, akit jelenleg egy második kerületi rehabilitációs gyógyintézményben igyekeznek felerősíteni.

„Minden a lehető legnagyobb rendben haladt, amikor közbejött ez a húgyúti fertőzése, ami miatt most a rehabilitációs testgyakorlatokkal le kellett állni, persze, csak átmenetileg - újságolta Mészöly Géza, Kálmán kisebbik fia a Borsnak.

Mészöly Kálmán 61-szeres válogatott labdarúgó, edző, a magyar labdarúgó-válogatott volt szövetségi kapitánya, az MLSZ-életműdíjasaForrás: MTI/Koszticsák Szilárd

„Szeretnék mindenkit megnyugtatni, nincs ok az aggodalomra. Naponta több órát eltöltök az édesapámmal, aki a fertőzése miatt nincs elkeseredve. Lelki értelemben is jól tartja magát, a hozzátartozóinak jelenléte pedig mindig fokozottan megnyugtatja."

Ezúttal már a sokadik antibiotikumot alkalmazzák az orvosok állapotának javítására. Nem gyengíti ez le túlzottan az édesapját?

„Valóban, a negyedik vagy ötödik igen erős gyógyszert szedi amióta bekerült előbb a János-kórházba, majd amikor áthoztuk őt a második kerületbe. Mivel azonban erős a szervezete, nem tartok attól, hogy újabb nem várt nehézség jön közbe."

"Ha majd ezt a gyulladást is végleg felszámolják a szervezetében, akkor ismét az erősítés, a kondicionálás időszaka következik."