Balotelli újra az olasz válogatottban?

Balotelli
Italian forward Mario Balotelli controls the ball before scoiring his second goal during the Euro 2012 football championships semi-final match Germany vs Italy on June 28, 2012 at the National Stadium in Warsaw. AFP PHOTO/ PATRIK STOLLARZ / AFP PHOTO / PATRIK STOLLARZ
Vágólapra másolva!
Mario Balotelli előtt nyitva áll az olasz labdarúgó-válogatott ajtaja Luigi Di Biagio ideiglenes szövetségi kapitány szerint.

A 27 esztendős támadó a mostani idényben 31 tétmérkőzésen 22 gólt szerzett klubjában, a francia Nice-ben, ám a válogatott mezét 2014 óta nem húzhatta magára. A nyári, oroszországi világbajnokságról lemaradt Squadra Azzurra pénteki, argentinok elleni manchesteri felkészülési találkozójára és a jövő keddi, angolok elleni londoni meccsre nem hívta be Balotellit Di Biagio.

Nyitva az olasz válogatott ajtaja Balotelli előtt Forrás: AFP/PATRIK STOLLARZ/Patrik Stollarz

"A számok és gólok fontosak egy csatárral kapcsolatban, de bizonyos teljesítményhez is kell kapcsolódniuk. Megnéztem, megítéltem és döntöttem. Továbbra is figyelni fogjuk őt, és meglátjuk, mi történik a következő hónapokban" - fogalmazott a szakvezető.