A Chelsea miatt lesznek csatárgondjai a Dortmundnak

Batshuayi
Michy BATSHUAYI (DO) aergert sich ueber eine vergebene goalchance, _rgert, frustratedriert, frustrated, gefrustratedet, disappointed, entt_uscht, Entt_uschung, Enttaeuschung, traurig, Mimik, halbe Figur, Halbfigur, Fussball 1. Bundesliga, 27. matchday, Borussia Dortmund (DO) - Hanover 96 (H) 1:0, am 18.03.2018 in Dortmund/ Germany. |usage worldwide
Vágólapra másolva!
Sajtóértesülések szerint a Borussia Dortmund szeretné leigazolni az argentinok fiatal játékosát, Lautaro Martinezt.

Egy argentin televízió-csatorna úgy tudja: a német klub 32,5 millió eurót kínál a 20 éves csatárért, aki jelenleg a Racing Club de Avellaneda játékosa. Martinez, akinek még 2020-ig érvényes a szerződése, 14 bajnokin tíz gólt szerzett, és Michy Batshuayi lehetséges alternatívájaként tekintenek rá a BVB-nél.

Batshuayit szeretné pótolni a Dortmund Forrás: Picture-Alliance/AFP/Verwendung weltweit/Elmar Kremser/Sven Simon

A belga támadót a nyárig kapták kölcsön a Chelsea-től a dortmundiak. A végleges szerződtetése valószínűleg túl drága lenne, feltéve, ha egyáltalán elengednék őt a londoniak.

Martinez iránt állítólag más európai élklubok is érdeklődnek. A futballista ott van az olaszok (péntek) és a spanyolok (jövő kedd) ellen készülő argentin válogatott keretében.