A portugál edző szerint játékosaira kőkemény rock and roll vár a vb-n

Football. Iranian team's training session
3208980 10/09/2017 Head Coach of the Iranian football team Carlos Queiroz during its training session before a friendly against the Russian team., Maksim Bogodvid/Sputnik
Vágólapra másolva!
A válogatott felkészületlensége miatt az iráni labdarúgó-bajnokság szüneteltetését követeli Carlos Queiroz szövetségi kapitány az oroszországi világbajnokság előtt.

A portugál szakvezető az iráni szövetség (FFI) honlapjának úgy nyilatkozott, hogy az otthon játszó válogatott futballisták állapota nem kielégítő a vb-re.

Carlos Queiroz gatyába rázná az iráni válogatottat a vb-re Forrás: Sputnik/Maksim Bogodvid

"Erősebbnek és gyorsabbnak kell lenniük, így a hátralévő időben edzőtáborra van szükség minőségi tréningekkel az én felügyeletem alatt – szögezte le Queiroz. – Még ma dönteni kell, mert holnap már késő lesz. Az FFI és a sportminisztérium válasszon, hogy a vb vagy a liga a fontosabb" - tette hozzá.

Az iráni együttes utóbbi két felkészülési meccsén kikapott Tunéziától (1-0) és Algériától (2-1). A világbajnokság B csoportjában Marokkó, Spanyolország és Portugália lesz az ellenfél, ennek kapcsán a 65 éves Queiroz közölte: