Eriksen gólöröm helyett a csapattársát tette helyre

fbl Horizontal
Tottenham Hotspur's Danish midfielder Christian Eriksen (L) celebrates with Tottenham Hotspur's English midfielder Dele Alli after scoring their first goal during the English Premier League football match between Chelsea and Tottenham Hotspur at Stamford Bridge in London on April 1, 2018. / AFP PHOTO / Daniel LEAL-OLIVAS / RESTRICTED TO EDITORIAL USE. No use with unauthorized audio, video, data, fixture lists, club/league logos or 'live' services. Online in-match use limited to 75 images, no video emulation. No use in betting, games or single club/league/player publications. /
Vágólapra másolva!
A Tottenham 3-1-re nyert vasárnap a Chelsea ellen a Premier League-ben, de a dél-koreai Szon kis híján elszórakozta a lehetőséget a harmadik gól előtt.

Annak ellenére, hogy végül gól született az akcióból, Christian Eriksen nem ünnepelni indult a többiekkel, hanem az ázsiai csapattársat teremtette le. Szon a helyzet előtt látszólag mindenáron gólt akart volna szerezni, de a labda végül Dele Alli elé pattant és ő lőtte be azt.

„Sokkal nehezebbé tette a helyzetet, mint amilyen az alapvetően volt. Végül gól lett belőle, tehát nincs gond, de ha nem lövünk gólt, az nagy csalódás lett volna, főleg úgy, hogy Sonny passzolhatott volna, de Dele szerencsére végül betalált" – mondta a dán a lefújás után.

Christian Eriksen és Dele Alli öröme nem volt felhőtlen Forrás: AFP/Daniel Leal-Olivas

„Aggódtam és egy kicsit zavart, hogy nem passzolt, de Sonny remek formában van, így mindenki várja tőle a gólt, ha helyzetbe kerül. Az akció végül nem akadt el teljesen, a labda pedig szerencsésen elém pattant" – tette hozzá a gólszerző

A Tottenham a 3-1-es sikerrel egy 28 éves nyeretlen sorozatot zárt le a Stamford Bridge-en.