Újra elhagyja klubját a madridiak ikonja

fbl Horizontal BUST FOOTBALL HEADSHOT THUMBS UP
Atletico Madrid's Spanish forward Fernando Torres thumbs up during the Spanish league football match Club Atletico de Madrid vs Getafe CF at the Wanda Metropolitano stadium in Madrid on January 6, 2018. / AFP PHOTO / OSCAR DEL POZO
Vágólapra másolva!
Az idény végén elhagyja nevelőegyesületét, az Atlético Madridot a korábbi spanyol válogatott futballista, Fernando Torres.

"Ez az utolsó idényem a klubnál, nem volt könnyű a döntés" - mondta hétfőn a 34 éves csatár, aki tavaly nyáron hosszabbított - 2018-ig - szerződést.

Torres 2001-ben, 17 évesen debütált az Atléticóban, amelyben 2007-ig játszott. A folytatásban a Liverpoolban, a Chelsea-ben és az AC Milanban légióskodott, majd 2015 elején visszatért Madridba.

Fernando Torres még nem tudja, hogy merre tovább Forrás: AFP/Oscar Del Pozo

A válogatottal 2008-ban Európa-bajnok lett, a németek elleni, bécsi döntőben ő szerezte az egyetlen gólt. Két évvel később világbajnoki címet szerzett, majd 2012-ben megvédte Eb-címét a spanyol csapattal.

Bár a 110-szeres válogatott Torres távozik a fővárosi klubtól, a pályafutását nem fejezi be, mint mondta, készen áll egy új kihívásra. Azt azonban egyelőre nem lehet tudni, hogy hova igazol.