A helyi pubban, szurkolókkal ünnepelt a Manchester City kapitánya

fbl Horizontal kompany
Manchester City's Belgian defender Vincent Kompany celebrates scoring the opening goal during the English Premier League football match between Manchester City and Manchester United at the Etihad Stadium in Manchester, north west England, on April 7, 2018. / AFP PHOTO / Ben STANSALL / RESTRICTED TO EDITORIAL USE. No use with unauthorized audio, video, data, fixture lists, club/league logos or 'live' services. Online in-match use limited to 75 images, no video emulation. No use in betting, games or single club/league/player publications. /
Vágólapra másolva!
A Manchester City csapatkapitánya, Vincent Kompany egy helyi pub felé vette az irányt, miután kiderült, csapata megnyerte a Premier League-et.

A Manchester City belga kapitánya, felesége családjánál kezdte a délutánt, ahol rokonokkal figyelték, mit játszik a Manchester United a West Bromwich Albionnal. A United kikapott, így biztossá vált a kékek bajnoki címe.

Kompany előbb a rokonokkal örült, – közöttük egyébként volt United-szurkoló is – majd telefonon hívott pár csapattársat.

A folytatás már a helyi kocsmában zajlott, a 32 éves kapitány leugrott a szurkolók közé, akikhez rövid beszédet is intézett. Elmondta, milyen hosszú utat tettek meg az újabb bajnoki címig és emlékeztetett, hogy sokan akár 40 évet is vártak City-szurkolóként hosszú idő után az első bajnoki címre, amit most egy újabb, összesen a harmadik PL-siker követett.