Hazard nyáron tényleg a Real Madrid játékosa lehet

Eden Hazard
Chelsea's Belgian midfielder Eden Hazard celebrates after scoring during a UEFA Champions league group stage football match between Chelsea and Roma at Stamford Bridge in London on October 18, 2017. / AFP PHOTO / Adrian DENNIS
Vágólapra másolva!
Az angol Daily Mail arról cikkezett a minap, hogy a Chelsea belga sztárját, Eden Hazard-t régóta figyelő Real Madrid abban az esetben mozgat majd meg minden követ a támadó leigazolásáért, ha Gareth Bale távozik a csapattól.

Hazard-t minden átigazolási szezonban szóba hozzák Zinédine Zidane alakulatával. Mivel a belga többször hangoztatta, mennyire szeretne egyszer a francia mester kezei alatt dolgozni, vélhetően, csak idő kérdése, hogy mikor teszi át Londonból Madridba a székhelyét.

Nos, úgy tűnik, az előttünk álló hónapokban megtörténhet a transzfer, ehhez azonban arra van szükség, hogy a főként sérülései miatt az utóbbi időben mellőzött Gareth Bale távozzon a Santiago Bernabéuból.

Eden Hazard hat év után távozhat a Chelsea-től Forrás: AFP/Adrian Dennis

Az átigazolást ugyanakkor több tényező is nehezíthet: a Real elsősorban kapust és elsőszámú csatárt keres a nyáron Benzema helyére, a belga egyik kritériumnak sem felel meg, ráadásul a spanyol óriás foga nem igazán füllik a 27 éves játékos szerződésében szereplő 100 millió eurós kivásárlási ár kifizetésére sem.

Hogy az előző nyári Neymar-saga után lesz-e idén Hazard-saga, az egyelőre kérdéses, mindenesetre az előttünk álló hónapok egyik legizgalmasabb