Társoldalunk:

Kutyába se vettek - mondta a DVTK menesztett edzője

2018.04.24. 08:19

Nyugodtan a szemembe mondhatták volna, hogy ki vagyok rúgva - mondta a Nemzeti Sportnak Bódog Tamás, a DVTK labdarúgócsapatának hétfőn menesztett vezetőedzője.

"Ha a szemembe néznek, nem érzeném azt, hogy kutyába se vesznek" - folytatta a kirúgott tréner, aki mellett a DVTK szurkolói kedden szimpátiatüntetést tartanak Miskolcon. 

Bódog elmondta, hogy szerinte miben hibázott:

"Abban, hogy elfogadtam azt a kompromisszumot, miszerint csak ingyen igazolható játékosokat igazolhatunk, azaz nem hozhatunk pénzért játékost a DVTK-ba. Vernem kellett volna az asztalt, hogy az előrelépéshez minőségi átigazolásokra lenne szükség. Bíztam a rendelkezésre álló játékosokban, és voltak olyan eredmények, amelyek azt mutatták, hogy lehetnek vérmesebb céljaink. Tény azonban, hogy az utóbbi időben már nem működött, amit szerettünk volna."

Bódog azt is elmondta, hogy nem volt jó ötlet elvállalnia a szakmai igazgatói posztot, mert elvielhetetlenül sok munka szakadt a nyakába és ehhez nem kapott segítséget. A legfontosabb döntésekben sem volt teljhatalma. (Sántha Gergely ügyvezető hétfői nyilatkozatában ezt állította.) 

Bódog Tamástól hétfőn köszöntek el MiskolconForrás: MTI/Czeglédi Zsolt

Bódog Tamás utóda a spanyol Fernando lesz.