A bizonyíték, hogy nem létezik a kihagyhatatlan gólhelyzet

Horizontal
Argentina's Boca Juniors forward Cristian Pavon reacts after missing a chance to score during the Copa Libertadores 2018 group H football match against Brazil's Palmeiras at the "Bombonera" stadium in Buenos Aires on April 25, 2018. / AFP PHOTO / JUAN MABROMATA
Vágólapra másolva!
Sokan sokszor leírták már egy-egy kimaradt gólhelyzetről, hogy könnyebb lett volna berúgni, mint kihagyni. A Boca Juniors játékosa, Ramón Ábila új magasságokba emelte a kategóriát.

A Libertadores-kupában argentin-brazil rangadót játszottak magyar idő szerint csütörtökre virradóra, a Boca Juniors a Palmeirast fogadta. A brazilok Keno és Lucas Lima góljával 2-0-ra nyertek és két fordulóval a csoportkör vége előtt elsőként jutottak be a legjobb 16 közé. A győzelem nem biztos, hogy ilyen sima lett volna, ha egy perccel a Palmeiras vezető gólja után Ramón Ábila nem hagyja ki a kihagyhatatlant (ami ezek szerint mégsem kihagyhatatlan...).

Látszik, hogy a Boca-szurkolók már kezdenének ünnepelni, majd szépen visszaeresztik a drappit a helyére.

A Boca a vereség ellenére is második ugyan a csoportban, de csak két ponttal előzi meg az egy mérkőzéssel kevesebbet játszó kolumbiai Junior együttesét.